Dit zijn de initiatiefnemers:

Henk Nieuwenhuizen, Jacky de Vries, Merei Dekker, Martin de Vlugt en Saskia van der Meij. Je kunt ons mailen voor een afspraak. We komen graag langs om ons plan persoonlijk toe te lichten.

Waar vind je nog een café als De Zon? Met kleedjes op de tafels, een biljart en een zaaltje. Het is erfgoed, dat is waardevol en moet je beschermen. De functie van een kroeg als De Zon is zeer belangrijk. Voor verenigingen, dorpelingen en voorbijgangers. Elk dorp heeft een plek nodig waar iedereen welkom is en alles kan. Help mee!

Merei Dekker

Wat ik mooi vind, is dat je bij De Zon altijd terecht kunt als je iets wilt organiseren. Dat zijn ook altijd de avonden dat er weer nieuwe ideeën worden geboren, nieuwe plannen worden gemaakt. Dat is het dorp waarin ik wil wonen. Als dat er niet meer is, gebeurt er straks niets meer.

Saskia van der Meij

Pas als iets er niet meer is, besef je vaak dat je het mist. En dan is het mooi te laat.

Martin de Vlugt

Ieder dorp heeft een plek nodig. Waar je samen kunt komen om te ontmoeten, te feesten, om muziek te maken of te herdenken. Waar je op een laagdrempelige manier activiteiten kunt organiseren. De Zon, het café met de zaal erachter, is zo’n plek en ik wil dat graag behouden voor ons dorp.

Jacky de Vries

Waarom vind jij het belangrijk dat Café de Zon blijft? Laat het weten!

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. Ton Kroezen

  De huidige tijd vraagt om nieuwe manieren van ondernemen. Mensen die verantwoording nemen en een bedrijfsvoering baseren op maatschappelijke en gemeenschappelijke gronden, maken hierbij verschil.

 2. Frank van Gool

  Mijn ouders ontmoetten elkaar in 1955 in Cafe de Zon, tijdens een dansavond.
  Zonder Cafe de Zon had ik waarschijnlijk het levenlicht niet gezien, tijd om wat terug te doen.
  Ooit aandeelhouder willen zijn, mooi instapmoment!

 3. Marleen Smit

  Omdat dat de plek was waar ik voor het eerst ( en laatst…haha) op een heus toneel in een toneelstuk meedeed…in 1963 als eersteklasser van de HH School !

 4. sandra demmers

  Om de vorengenoemde redenen. Cafe de Zon is nodig..

Geef een reactie