Hoe we dat gaan aanpakken

Met de combinatie van horeca, cultuur en dorpsfunctie hebben we een verdienmodel waarmee we inzetten op continuïteit, groei van de activiteiten én winst. Zo kunnen we de leningen straks netjes terugbetalen. Café de Zon heeft al een uitstekende naam, een vaste klantenkring en een hoge gunfactor in het dorp. Wij hebben ontzettend veel zin om die basis uit te bouwen, te versterken en een plek te creëren waar we de dorpsgemeenschap kunnen verbinden, inspireren en faciliteren. We zijn ervan overtuigd dat we met deze invulling, een actieve muzikale en culturele programmering en gezond maatschappelijk ondernemerschap van De Zon die bloeiende dorpskroeg van kunnen maken, waar we allemaal graag en vaak komen!
Die plek maken we met elkaar. Iedereen in het dorp die zich betrokken voelt of straks graag een handje wil helpen is van harte welkom. Want je kunt ergens alleen een succes van maken door iedereen onderdeel te maken van je plan én de uitvoering. Daar geloven wij oprecht in.
Voor de exploitatie is door de initiatiefnemers een BV opgericht. Er zal een dagelijks bestuur worden aangesteld, een bedrijfsleider en een adviesraad vanuit Vrienden van de Zon.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email